Wednesday, November 6, 2013

Askepop

Askepop the movie er en drama musicalfilm som er en rock n roll reproduktion af gamle fil hands Cinderella. Askepop var udgivet å drench 2003, og var først synet i biograf 7. februar 2003. Filmen kom si retreat ud på DVD senere hideout år, 3. desember, og synes de fleste at Charlotte Sachs Bostrup, den instruktør, har gjort en rigtigt godt job med filmen Askepop. Filmen, som sker i 50erne, passenger car om Mille (Sofie Lassen-Kahlke) som bor sammen med sin mor. De har en rengøringsjob sammen i byens biograf for at tjene penge for dagen og vejen, men Milles inderste drømme er at blive musicalstjerne, og spille sammen med tidens store musicalstjerne knot Rocket (Joachin Knop), og vil hendes mor gøre alt for, at datteren kan få sine drømme opfyldt. men fordi hun hår ikke så mange penge, får hun lånet 20.000 kr. af sin modbydelige og stenrige søster, så hun kan åbne milkshakebaren Mælkepop og tjene nok penge til at lægge grundlag for Milles drømme og sende h ende i en teaterskole. Det går rigtigt godt, men pludselig dør Milles mor, så Mille er nu efterlod helt alene I verden.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Det vil sige ikke helt alene, for der er Topper (Karl Bille), en me posit cool engel der blev kørt ned kort efter at han mødte Mille på første gang ned på jorden (som var hans drømmeprinsesse), der skal op til engleeksamen, og han bliver Milles personlige engel. Dog bliver englene, Puk og Pepperoni sendt i forvejen for at holde øje med ham. På samme tiden, er filmstjernen Johnny at lede efter sine drømmeprinsesse, der skal spille rollen som Askepop. Efter at Johnny ser Mille, bliver han forelsket og får hende til at komme i p! røver for filmen i rollen som Askepop, men hendes kedelig moster vil få sine datter, Viola, til at spille den rolle, så de gør alt hvad de kan til at forkludre for Mille. work force det lykkes ikke for dem, og Milla får den rolle med Johnny og bliver en superstjerne. Jeg syntes Askepop være en meget sjov film, og rigtigt godt sang- og dansindslag ¬¬- en sjov film for hele familien. Min...If you want to get a copious essay, order it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment